Kampblog GB ’23: Dag 4

Dag 4 was afgebroken, wat dus betekende dat het eindelijk tijd was voor de sloebers en speelclub om aan hun bivak te beginnen!

De ochtend was vol geordende chaos voor de oudste afdelingen aangezien zij de hele tijd bezoekdag hebben moeten opzetten. Gelukkig kunnen ze op de momenten dat het nodig is zeer snel werken waardoor alles ook tot een goed einde was gekomen. 

Voor de Rakwis zag de voormiddag er heel anders uit: gehandicapte dag! Alle leden moesten een random uitgekozen voorwerp aan hun lichaam plakken en vervolgens de hele voormiddag toffe spelletjes spelen.

De Tito’s hebben in de voormiddag alles wat mogelijk is rond een stoel uitgevoerd: stoel, stoelentrein, ritme klaar, ik zit in het groen en tot slot stoelendans. Ik denk dat ze hierna wel even genoeg stoelen hadden gezien 😉

Om 16:00 was het dan eindelijk zover: de aankomst van de jongste leden! Naar traditie was er ook de befaamde Leiding vs Ouders voetbalwedstrijd. Helaas wisten de ouders de leiding te verslaan met een ‘onverdiende’ 0-2 overwinning. 

Om 19:00 was het tijd voor de ouders om afscheid van hun kind te nemen, het kamp was nu echt begonnen!

De sloebers hebben voor de rest van de avond leuke kampliedjes gezongen en hun goede leiding heeft hun ook even attent gemaakt op de kampregels.

De speelclubbers hebben genoten van een heerlijke cake aangezien hun leidster Zoë jarig was en hebben daarna nog even weerwolven gespeeld om hun eerste dag van kamp af te sluiten. 

De Rakwis hebben in de avond een improvisatiespel gespeeld en uiteindelijk zelf enkele leuke toneeltjes uitgevoerd. 

De Tito’s hebben zich niks van het donker aangetrokken en hebben via glowsticks 3 rotte eieren en stok gespeeld. Voor het slapengaan heeft Bavo nog even gezorgd voor de nodige rust door een yogaroutine te leiden zodat iedereen in volle rust in slaap kon vallen. 

De Keti’s hebben maar liefst 4 keer Kamaddy gespeeld, hondje baasje en om af het sluiten het pizzaspel. Ze waren duidelijk nog niet moe na zo een drukke dag! Na deze toffe spelletjes hebben ze zich nog aan een lekker vuurtje gezet omdat het eindelijk eens droog weer was.

De Aspi’s hebben het grote gokspel gespeeld en zich net zoals de Keti’s vervolgens aan een warm vuur te zetten aangezien ze eindelijk konden profiteren van het droge weer. De Aspi boys waren wel uitgeput aangezien zij hebben meegedaan met de voetbalwedstrijd.

Voor de Old Aspi’s was het in de avond van stevig tempo te zetten: het opruimen van bezoekdag. Hierna hebben ze teambuildingspellen gespeeld om de groepssfeer nog beter te maken. 

Dit was het alweer voor dag 4, morgen zijn we er weer met een nieuwe kampblog!!!!!