Kampblog GB ’23: Dag 3

Onze derde dag begon een beetje later dan gewoonlijk want de wekdienst had zich zelf een beetje verslapen. Maar ondanks de slome start was het een erg leuke dag voor alle leden. Na de middag was er een groot massaspel voor alle leden.

Ze konden hier per tafel strijden voor de titel van ‘beste tafel’. Tafel 1 mocht deze geweldige titel op zich nemen en genoot hierdoor van een dagje zonder afwassen.

De rakwi’s begonnen hun dag met een stevig potje honkbal. Daarna genoten ze van het vissenspel. In de avond werd er een grote rakwi-quiz gespeeld waarbij er veel gelachen werd.

De Tito’s genoten in de voormiddag van het geweldige Kamaddy spel wat zorgde voor een gezonde competitie tussen de leden. Nadien sloten we de voormiddag nog af met een stevig potje trefbal. De avond sloten we af met een gezellig potje weerwolven.

Als we dan bij de keti’s gingen piepen op dag 3 zagen we dat ze al erg vroeg waren begonnen met de patattenjas zodat we ‘s middags lekkere wortelstoemp met braadworst konden eten. Nadien hebben ze onze grote safaritent klaargestoomd zodat de rest van de leden hier leuk in konden spelen. ‘S avonds hebben ze nog wat aan hun shelter gewerkt en de keti-quiz gespeeld.

De Aspi’s begonnen hun dag met een stevig potje stok. ‘S avonds zijn de mannen eens goed gaan discodouchen en hebben de meisjes genoten van een gezellige girls night.

Onze oudste groep begon de dag met een real-life tafelvoetbal. ‘S avonds hebben ze hun rode draad spel opgestart, speelden ze harten azen en het ‘als-dan’ spel. Al bij al was het weer een super geslaagde kampdag. Voor leuke foto’s kunnen jullie ook altijd een kijkje nemen in onze chiro facebookgroep of op de instagrampagina.

Facebook: https://m.facebook.com/groups/394715167213794/?ref=share (https://m.facebook.com/groups/394715167213794/?ref=share)

Instagram: https://instagram.com/chiro_bilzen?igshid=MzRlODBiNWFlZA== (https://instagram.com/chiro_bilzen?igshid=MzRlODBiNWFlZA==)