Kampblog GB ’22: Dag 6

Hallo hallo Vandaag is dag zes aangebroken. Vanochtend kregen de leden bezoek van Olympus en Olympia met de vraag of ze hun konden helpen met een grote opdracht. Ze moesten namelijk de Olympische ringen verzamelen, anders konden de Olympische Spelen niet van start gaan. Deze belangrijke ringen lagen, in kleine stukjes, verdeeld over een 22km lange tocht. Per tafel begonnen ze aan de tocht. Om de zoveel kilometer kwamen ze aan bij een post waarbij ze stukjes van de Olympische ringen konden verdienen door bepaalde opdrachten tot een goed einde te brengen.

Tijdens de middagpost werden ze beloond met lekkere hotdogs die de keuken had voorzien. Na de middagpost gingen ze terug op pad om de laatste kilometers in te zetten. Wanneer alle tafels de tocht voltooid hadden, werd iedereen voorzien van een lekkere friet met stoofvlees.

Tot slot sloten de leden af met een lekker waterijsje en was de dagtocht zeker en vast geslaagd. Dit was het alweer voor dag 6 en 1 ding is zeker, de leden zullen goed slapen vannacht.

Groetjes De Leiding