Kampblog dag 3

Vandaag was een speciale dag op kamp namelijk omgekeerde dag. Dit betekent dat alles wat we gebruikelijk in de avond deden we nu in de ochtend hebben gedaan. Omgekeerd natuurlijk ook. 

We begonnen dus onze dag met het avondeten in plaats van het ontbijt. Dit was vandaag chili con carne. ‘s Middags hebben we een lekker soepje gegeten. In de avond was het dan tijd voor ons ontbijt en dat waren dan boterhammen met beleg. 

In bubbel 2 zijn de tito’s de dag begonnen met te genieten van het warme weer tijdens waterhonkbal en op de waterglijbaan met bodypainting. De keti’s begonnen de dag dan weer met een kampvuur waarbij ze marshmellows roosterden en een potje weerwolven speelden. In de namiddag stond er stok op de planning en ze sloten de dag af met ochtendgymnastiek. De aspi’s hebben een ruwe activiteiten dag gehad. Ze speelden spellen zoals bandsleuren, (pittige) stok, spikeball en enkele ruwe kringspellen. Ze sloten de dag af door gezellig rond hun kampvuur te zitten.