Kampblog dag 2

Hey hallo chirovriendjes, het was vandaag een hele leuke dag voor de rakwi’s, tito’s, keti’s en aspi’s.

De rakwi’s hebben in de voormiddag het spectaculaire smokkelspel gespeeld. In de namiddag speelden ze het vuurspel maar dan een speciale dominoversie. De rakwi’s hebben de dag afgesloten met een aantal leutige fopspelen.

De tito’s hebben zich in de voormiddag geamuseerd met het gokspel. In de namiddag speelden ze het spel stok en ze sloten de dag af met een spelletje kamaddy. 

De keti’s hebben in de voormiddag hun shelter versierd, afgemaakt en hebben daarna het reclamespel gespeeld. In de namiddag hebben ze zichzelf laten gaan met body-painting en speelden ze waterspelletjes. ‘s Avonds hebben ze de dag afgesloten met vuurspel en een kampvuur.

De aspi’s hebben ook hun shelter afgemaakt waarna ze gotcha zijn gaan spelen. In de middag speelden ze water-honkbal en ze sloten de dag af met het spel stok en een gezellig kampvuur.