Kampblog dag 4

Vandaag was een drukke dag op kamp van Chiro Bilzen…

De twee jongste groepen kwamen aan op de kampplaats en gaven hun laatste kusjes aan mama en papa. Nadat alle bedjes en koffers een plekje hadden gingen we samen in de eetzaal de jongste groepen alles vertellen wat ze moeten weten over hun (aller eerste) kamp tot opeens Solar binnenkwam met zijn hulpje motmando. De slechterik Spectrum heeft een zwart gat gemaakt en Solar kwam onze hulp vragen om dit tegen te gaan. En natuurlijk willen wij hem graag helpen. 

Door de dag zijn de sloebers begonnen met kennismakingsspelletjes gevolgd door ‘wolfje wolfje hoe laat is het’ en andere super leuke kleine spelletjes. De speelclub heeft trefbal gespeeld met allemaal verschillende varianten en is in de avond op pad gegaan om het bos te verkennen. Ook de rakwi’s zijn in het bos geweest, zij hebben gotcha gespeeld en vervolgens zich kunnen uitleven in de modder tijdens de modderspelen. 

Bubbel 2 was natuurlijk al langer op kamp en zijn al vroeg begonnen aan leuke activiteiten. We beginnen bij de tito’s, zij hebben voormiddag trefbal, maffia, stoel omleggen, bandleuren, … gespeeld. In de namiddag hebben ze zich kunnen amuseren met het reclamespel. De keti’s hebben veel verschillende leuke activiteiten gedaan zoals stoel, tussen twee vuren, achtervolgingstocht en hondje baasje. Dan komen we bij de laatste en oudste leden, de aspi’s. Deze groten mannen en vrouwen hebben zich helemaal voorbereid op de aspidag die een van de volgende dagen gaat plaatsvinden. Ze gaan hun uiterste best doen om zich zo goed mogelijk klaar te maken op het leiderschap. En als afsluiter heeft bubbel 2 zich helemaal mooi mogen maken voor de casinoavond.

In de avond hebben we super lekkere pasta gegeten zonder bestek, dus hebben we ons helemaal kunnen uitleven met onze handen. Lekker vettig!