Kampblog KB ‘24: Dag 1

Vandaag was het eindelijk zover: de start van ons klein bivak 2024! 🎉
Nadat iedereen zijn bedje had gevonden en een laatste knuffel had gegeven aan de ouders, gaven sheriff Joe, z’n vrouw Jolene en de drilmeester een rondleiding op de kampplaats. 🏕️
De sloebers speelden toffe stoelenspelletjes, terwijl de speelclubbers de kampplaats verkenden tijdens een spannend potje omgekeerd verstoppertje. 🫣 De rakwi’s gingen de strijd met elkaar aan in een vurig spelletje stok.
Tijdens de avondformatie kwamen de leden te weten aan welke tafel ze dit kamp zullen zitten aan de hand van leuke opdrachten. Na deze namiddag vol leuke activiteiten, smaakte de paprikasoep met nacho’s nog 10x beter! 🍜
‘s Avonds kregen we ook nog een vreemde brief in indianentaal. 💌💱
De drilmeester vertaalde hem en wist ons te zeggen dat de indianen een oorlog willen starten tegen de cowboys! Dat gaat nog wat geven! 🤠🏹
Nadat we onze buikjes rondgegeten hadden en iedereen had afgewassen, was het tijd voor de avondspelletjes. De sloebers speelden tussen 2 vuren, terwijl de speelclub koos voor een spannend potje trefbal. De rakwi’s genoten van het vallen van de avond met het vuurspel! 🔥
Op het einde van de dag gingen de leden moe, maar voldaan op zoek naar hun bed om uit te rusten voor nog 2 toffe dagen vol plezier!😴