Kampblog KB ’23: Dag 4

Na 3 toffe dagen samen ravotten, spelletjes spelen en plezier maken is spijtig genoeg de laatste dag van het bivak aangebroken. We begonnen de dag met een stevig ontbijt, waarna de rakwi’s de afwas deden. Ondertussen gingen de sloebers en speelclub hun koffer al maken zodat ze nog wat spelletjes konden spelen voordat mama en papa aankwamen. De sloebers speelden tik tak boem, weerwolven en ze hebben ook nog een potje gevoetbald. Een geslaagde voormiddag dus! De speelclub eindigde hun klein bivak met een spelletje ninja. Nadat de rakwi’s klaar waren met de afwas en hun spullen hadden ingepakt was er nog juist genoeg tijd om weerwolven te spelen. Hierna kwamen mama en papa aan en was het alweer tijd om naar huis te gaan 😥.

Hopelijk heeft iedereen genoten van ons klein bivak, wij met leidingsploeg alvast wel!