Kampblog KB ’23: Dag 1

Vandaag was het zo ver, Klein Bivak 2023!
Om 8 uur vertrok de leiding richting de kampplaats om alles klaar te zetten en tegen 13 uur konden we onze leden hartig verwelkomen.


Nadat iedereen zijn bedje had klaargemaakt was het tijd voor de eerste formatie waar we direct Ambiorix en Eloise voor het eerst ontmoette. Ze vertelde ons dat het leger van slechte ridders met de boot is aangekomen. Ambiorix en Eloise rekenen dus op onze hulp tegen deze slechteriken.


Nadat we samen de ouders uitzwaaiden was het tijd voor de eerste spelletjes.
De sloebers begonnen met wc tikkertje, kiekeboe en het pizzaspel. Ze verheugden zich rot!
De speelclub speelde tikkertje, belleman en verkende de kampplaats samen met de rakwi’s, die zich ook nog amuseerde met een potje trefbal en marco polo.


Bij de avondformatie was het tijd voor het traditionele tafelverdelingsspel. Al snel vond ieder lid bij welke tafel ze toebehoorde. Nadat alle tafels volledig waren was het tijd voor het eten, waarbij de keuken zich had uitgesloofd om een super lekkere pasta Yvan te maken, de bekende chiro pasta.
Na de afwas was het nog tijd voor een paar spelletjes en dan was het alweer slaaptijd zodat ze morgen goed uitgerust zijn om Ambiorix te helpen!