Startdag Chiro Bilzen 18/09/2022.

Beste ouders en leden,

De Chiro gaat binnenkort weer van start op zondag 18/09. Hopelijk kijken jullie er vol spanning naar uit! Want de leiding kijkt er alvast heel erg naar uit en kan niet wachten op een nieuw Chiro jaar vol toffe, gekke activiteiten.

Iedereen die in het 1ste leerjaar tot en met het 6 de middelbaar zit is van harte welkom op onze startdag! De startdag gaat door op zondag 18/09 voor de 3 jongste groepen (sloebers, speelclub en rakwi’s) gaat deze Chiro zondag door van 14u tot 17u. Voor de Tito’s zal deze doorgaan tot half 6 en voor de andere oudere afdelingen zal deze doorgaan tot 18u.

Jullie zijn allemaal van harte welkom op zondag om 14u in de kooi van de pabilo op het jazz-Bilzen plein. Deze zondag zal het een autoluwe zondag zijn in Bilzen. Dit wil zeggen dat je niet met de auto kan komen. Dus je kan best met de fiets of te voet naar de Chiro komen.

Ben je benieuwd wie je nieuwe leiding van dit jaar zal worden. Dan moet je nog heel even wachten tot onze startdag. Jullie zullen dit te weten komen aan de hand van een super tof spel. Spannend!!!

Moesten jullie nog met vragen zitten aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Jullie kunnen ons altijd contacteren via onze facebook pagina of via Info@infochirobilzen-be.

Hopelijk allemaal tot zondag!!