Kampblog KB ’22: Dag 3

Dag 3: Eindelijk eens een dag vol zon! De afdelingen maakten hier gretig gebruik van en vulde hun schema met actieve buitenspelletjes. De sloebers deden het reclamespel en organiseerden een estafette met allerlei gekke obstakels. Bij de speelclub werd het grote smokkelspel gespeeld, met nog wat kleinere spelletjes als kiekeboe en het ‘zombiespel’. De rakwi’s pakten tot slot uit met een favoriet voor velen: Het snoepjesspel! Ook honkbal en zip zap boing vielen in de smaak.

Na de middag begonnen alle groepen samen aan de tocht om de discospullen, die gestolen zijn door de Metalmannen, terug te halen. Met de hulp van de Boenkeboenkebende marcheerden we dapper achter Disco Danny en Funky Fanny aan. Door opdrachtjes te doen voor de Metalmannen bewezen we onszelf als echte discofanaten en kregen we alle gestolen attributen terug! Go Chiro Bilzen!

Met alle benodigdheden in onze handen kon het groot discofeest van start gaan. De leden kregen een lekkere snack en een drankje en dansten samen de wildste dansjes op deze laatste avond van het bivak.

Maar morgen komt nog een dag, en de koffers gaan zichzelf niet inpakken, dus na het discofeestje zijn we maar snel ons bedje ingekropen.