Startdag Chiro Bilzen!

YEEAAH DE CHIRO GAAT WEER VAN START OP 19 SEPTEMBER!!!!

Dag lieve Chiro vriendjes,

Hopelijk kijken jullie weer uit naar een fantastisch nieuw Chiro jaar vol mega toffe, gekke activiteiten! Want wij gaan weer van start op 19 SEPTEMBER om 14u aan de Pabilo. We mogen dit jaar in een grote groep terug samen het Chiro jaar starten zoals gewoonlijk!

De leiding kijkt alvast uit naar het nieuwe fantastische Chiro jaar!! We hopen met zijn alle dat het terug een normaal Chiro jaar kan worden! Hopelijk kijken jullie er ook alvast naar uit! Want dan kunnen jullie je alvast officieel inschrijven via de onderstaande links van elke groep. Let op dat je je kind bij de juiste afdeling inschrijft!! Jullie hoeven je nog niet meteen in te schrijven voor onze startdag want je kan altijd eerst eens komen proberen en dan later pas inschrijven!

Gelieve elk lid apart in te schrijven per afdeling. Deze inschrijving is compleet na het betalen van het lidgeld. Dit lidgeld (50 euro: verzekering, spelmateriaal, drank en hapje inbegrepen) kan gestort worden op BE18 4527 0306 1165. Vergeet zeker de naam en de afdeling van je kind niet te vermelden!!

Mochten er nog vragen zijn of er is iets onduidelijk kunnen jullie ons altijd contact Info@chirobilzen.be !

Jullie kunnen jouw zoon/ dochter inschrijven via deze links:

Sloebers: 1ste en 2 de leerjaar

Speelclub: 3de en 4de leerjaar

Rakwi’s: 5de en 6de leerjaar

Tito’s: 1ste en 2de middelbaar

Keti’s: 3de en 4de middelbaar

Aspi’s: 5de en 6de middelbaar