Kampblog dag 9

De voorlaatste dag op ons kamp was aspidag! Dit betekent dat de oudste groep de taken van de leiding voor 1 dag overneemt. Zodat zij ook al eens kunnen ervaren hoe het is om leiding te zijn.

Na een stevig ontbijt hebben de sloebers gotcha gespeeld, gevolgd door kiekeboe. Namiddag speelden ze 1 tegen allen en het pizzaspel. De Speelclub startte hun dag met wat kennismakingsspelletjes, waarna ook zij het pizzaspel speelden. Afsluiten deden ze met tiktak boem en cactus en bloem. De Rakwi’s speelden het minutenspel, eggs in space en powerball.

Bij bubbel 2 werd er ook heel wat gespeeld, de Tito’s speelden voormiddag ritme klaar. Namiddag trokken ze de stad in om De Stoel van 1000 zonnen na te spelen. De keti’s startten hun dag frisjes met het kakspel, hierna speelden ze heel wat scheerschuim spelletjes. Afsluiten deden ze met een water-cantus.

Op het einde van de dag kwam iedere afdeling even tot rust op de bezinning en stonden we even stil bij alle leuke momenten die we al beleefd hebben. De aspidag was een groot succes!