Startweekend

Beste leden, ouders, vrienden

De vakantie loopt alweer op z’n einde met een geslaagd bivak achter de rug. De leiding heeft niet stilgezeten en is weer druk in de weer met ons nieuw chirojaar met veel bekende gezichten en hopelijk ook wat nieuwe!

Zijn jullie ook zo benieuwd naar jullie nieuwe leiding? Dat komen jullie te weten op onze eerste chirozondag! Hou dus alvast enkele data vrij:

  • Parasol Party : Een super cool feestje voor de kleinste fuif-gangers. Alle kids van het eerste leerjaar tot het derde middelbaar zijn welkom in de Bilding voor leuke muziek, verrukkelijke bickyburgers en een lekker drankje. Ook ouders zijn welkom in ons Parasol-café aan de Bilding! WANNEER: 13/9 van 16u30-19u PRIJS: 5 euro (incl. drankje) Bicky : 2,50 euro
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
  • So What ?! : Ons feestje in de Bilding wordt voortgezet in de avond met onze tweede editie van onze jaarlijkse fuif ‘So What?!’ Iedereen die geboren is in 2004 of ouder mag mee komen hakken en jumpen in de Bilding! VVK’s (5 euro) zijn verkrijgbaar bij leiding en aspi’s. Deuren gaan open om 21u en sluiten om 3u. Volg ons op facebook of instagram!
  • Startdag : Zondag de 15de zijn we weer fris en monter om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! We spreken af zoals gewoonlijk om 14u aan de Pabilo (voor de kooi)! Hopelijk zien we veel uniformpjes zondag om er weer een onvergetelijk jaar van te maken!!
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, boom, buiten en natuur


xxx

Leiding chiro Bilzen