Kampblog dag 2

Wat een druk bezette dag! De rakwi’s speelden gehandicaptendag en ook nog een omgekeerde dag, vast en zeker plezier voor de leden en allen die hen bezig zien. De tito’s trokken naar de bossen om zich it te leven met Gotcha en deden ‘s avonds nog wat teambuildingspelletjes in de shelter. Hierna volgde een zware tocht waarbij alle leden dapper op zoek zijn gegaan naar de duistere dingen van de Oudsbergse bossen.

De keti’s hebben zich uitgeleefd met het grote combinatiespel, waarbij er meer dan 10 spellen gecombineerd werden, het kan dus zomaar dat je je verstopte en plots moest je de vlag van je team naar de andere kant brengen zonder door de bom getikt te worden!

De Aspi’s hebben een volledig eigen draai gegeven aan enkele spellen, waardoor het voor sommigen wel bekende spellen waren, maar de leiding er toch weer wat anders bij kon verzinnen.

Er is echter ook slecht nieuws… Na de aankondiging van het tornooi is onze koning Gregory neergevallen! De nar Basta vond een fles vergif! We gaan ons best moeten doen om te ontdekken wat er precies gebeurd is…

En natuurlijk niet te vergeten: de keuken maakte ‘s middags overheerlijke purree met spekblokjes, worst en jagersaus, en ‘s avonds was er schitterende kervelsoep.

We hebben het naar onze zin, maar zijn op de hoede voor de dader!