Kampblog GB ’22: Dag 2

Ook dag 2 is aangebroken. Nadat iedereen gesetteld was, was het tijd om werkelijk van start te gaan met de activiteiten.

De rakwi’s gingen voormiddag even als gehandicapten door het leven en speelden zo enkele kleinere spelletjes zoals rotte eieren, tik tak boem, … Namiddag waren ze hun handicap vergeten en waren ze klaar voor een ruwe namiddag met stevigere spelletjes zoals touwtrekken en bandsleuren. Na het vieruurtje hebben ze nog een goed potje stok gespeeld. De dag sloten ze af met stoel en de stoelendans.

De tito’s hebben zich de hele dag geamuseerd met een schitterende Expeditie Robinson. Dit was zo leuk dat ze de hele dag niets anders wilden doen.

De keti’s hebben zich in de voormiddag bezig gehouden met het perfectioneren van hun gezellige shelter, maar in de namiddag was het toch tijd om de eerstejaars zich volledig keti te laten voelen tijdens hun doop. Ook al hadden we niet anders, dit hebben ze allen heelhuids doorstaan.

De aspi’s daarentegen besteden de hele dag aan hun shelter zodat deze tip top in orde was.

In de avond streden de keti’s, aspi’s en leiding om de eerste plaats in de eerste Olympische discipline tijdens het dienstleidingsspel. Deze urenlange strijd werd uiteindelijk gewonnen door de Mannschaft Duitsland, maar de strijd is nog lang niet gestreden. We gaan nog negen dagen verder op zoek naar de ultieme winnaar van de Olympische Spelen.