Kampblog GB ’22: Dag 1

Na 1 jaar weggeweest zijn wij eindelijk weer terug op kamp met Chiro Bilzen in Mol!

We zijn de dag gestart met al ons materiaal uit te laden en de kampplaats in orde te brengen. Tijdens het uitladen heeft de keuken ons getrakteerd op lekkere smosjes.

De leden kwamen om 14u aan en hadden dan de tijd om hun valiesjes en bedjes in de slaapzaal te zetten. Een uurtje later werden we verwelkomd en verwend met een rondleiding van Olympus en Olympia, de sterren van het Olympisch kamp!

Nadat de rakwi’s helemaal ingenesteld waren, zijn ze begonnen met een leuk spelletje GOTCHA, om daarna de dag af te sluiten met het grote snoepjesspel.

De tito’s hebben zich vooral bezig gehouden met de tenten op te zetten en hun spulletjes in te wijden. Toen dit allemaal gebeurd was, hebben ze nog stoom afgelaten met een spelletje stoelwagonnetje. Na een flinke roddelsessie hebben ze de lichtjes uitgedaan en hun oogjes gesloten.

De keti’s en de aspi’s hebben het grootste deel van hun dag besteed aan het helpen van de leiding om de kampplaats helemaal gereed te maken voor de aankomst van de jongere leden. Wanneer dit gedaan was, konden ze beginnen met hun shelter te bouwen om zo hun verblijf op de kampplaats zo gezellig mogelijk te maken.

Een geslaagde eerste dag was het zeker en we kijken ernaar uit om er een topkamp van de maken. Groetjes Smurfjes