chiro bilzen vliegt er weer in

Hey allemaal

Het is een lange tijd geleden maar Chiro Bilzen vliegt er weer in! De nieuwe maatregelen laten ons toe om in groepjes van 10 (exclusief leiding) Chiro te houden in de buitenlucht met een mondmasker. We werken met een beurtrol (deze vind je altijd terug op de website/facebook wanneer jouw afdeling Chiro heeft) en de groepjes worden gemaakt door de volgorde van de inschrijvingen aan te houden (als je dus bij je beste vriend(in) wil zitten, spreek je best af om op hetzelfde moment in te schrijven)

Ook vragen we jullie om zelf een koekje en drankje mee te nemen naar de Chiro. Voor alle ouders en alle leden vanaf de Tito’s (12+) : vergeet jullie mondmasker zeker niet!

De inschrijvingen sluiten elke vrijdag (om 12 uur ‘s avonds) zodat we locaties en groepjes zaterdagmiddag kunnen meedelen via de whatsapp-groep van jullie afdeling of de ledengroep bij de Keti’s en Aspi’s.

Hier is alvast het schema voor de komende weken

Kan een afbeelding zijn van de tekst '14/02 21/02 Sloebers Speelclub Rakwi's Tito's ~~~~~ Keti's Aspi' 28/02'

Zoals jullie kunnen zien laten we voor elke afdeling twee van de drie Chiro zondagen doorgaan. De inschrijvingslinken worden elke week via onze website en via facebook meegedeeld. Vergeet zeker niet de juiste link te gebruiken voor de groep van jouw zoon/dochter. Al deze info kan je terug vinden op onze website en op facebook.

Meer info over de maatregelen kunnen jullie op de site van https://ambrassade.be/nl vinden. Bij verdere vragen mogen jullie ons altijd persoonlijk contacteren.

Groetjes, de leidingsploeg van Chiro Bilzen.