Voorinschrijvingen startdag tot en met vrijdag 18 september

Dit jaar werken we – om wille van covid – met voorinschrijvingen voor onze startdag. Deze zal doorgaan op zondag 20 september om 14u aan de pabilo. Om een veilige chironamiddag voor te bereiden hebben we daarom een idee nodig van het aantal leden per afdeling. Gelieve daarom deze voorinschrijving even in te vullen (per kind). Daarna kan je je (kapoen) officieel inschrijven voor een spetterend chirojaar (meer info ivm de inschrijving volgt)! Wij kijken er alvast naar uit! Groetjes de leiding

GELIEVE DEZE VOORINSCHRIJVING VOOR 19 SEPTEMBER TE HEBBEN INGEVULD

Klik op onderstaande linken voor de voorinschrijvingen

Sloebers 20-21 (1ste en 2de leerjaar)

Speelclub 20-21 (3de en 4de leerjaar)

Rakwi 20-21 (5de en 6de leerjaar)

Tito 20-21 (1ste en 2de middelbaar)

Keti’s 20-21 (3de en 4de middelbaar)

Aspi’s 20-21 (5de en 6de middelbaar)