SOS babysit schrikkelfuif

Beste ouders/vrienden/feestvierders

Zoals jullie hopelijk al weten, organiseren wij op 8 februari 2020 onze bekende schrikkelfuif. Wij willen jullie wel met een gerust hart thuis laten vertrekken, daarom hebben wij het volgende bedacht : aangezien de keti’s ook nog geld moeten inzamelen voor hun 3-daagse, willen zij voor jullie babysitten. Een win-win situatie als je het ons vraagt ?. Als er tijdens het babysitten iets is, kunnen zij ons (de keti-leiding) bellen en kunnen wij meteen langsgaan. Jullie kunnen een babysit “boeken” door een mailtje te sturen naar jef.hardy1@hotmail.com of voor dringende vragen 0468152443 bellen of sms’en. Vermeld hier ook het aantal kinderen, de geschatte tijd, eventuele problemen of belangrijke medische mededelingen. De keti’s vragen 4 euro per uur zodat het betaalbaar blijft. Wij hopen dat jullie allemaal naar de schrikkelfuif komen en natuurlijk de keti’s steunen.

Groetjes de keti’s en keti-leiding