INTOCHT SINT

Image result for sinterklaas alden biesen"

Hey hallo lieve sloebers , speelclub en rakwi’s!

Deze zondag (3/11) zullen we met z’n allen naar het sintpaleis (alden biesen – Rijkhoven) gaan om de sint te verwelkomen in Bilzen! Spannend!! Hopelijk zijn jullie weer allemaal braaf geweest dit jaar!

We spreken zoals gewoonlijk om 14u af aan de pabilo, (verkleed!) hierna maken we samen een herfstwandeling tot Alden Biesen.

Na de intocht van de sint kunnen jullie jullie kind(eren) ophalen aan de voorste parking van het kasteel om 17u. (zie kaartje) Graag vragen we jullie om te carpoolen waar mogelijk. Indien er zich problemen voordoen met het vervoer kunnen jullie altijd jullie leiding contacteren om samen een oplossing te vinden.

Laat het aftellen maar beginnen! Tot zondag xxx

ophaalplek om 17u