Algemene info Rakwi’s ’19-’20

Hallo liefste Rakwi’s en ouders,

We zijn afgelopen zondag weer begonnen aan ons chirojaar, hopelijk een jaar vol plezier, vertier en onvergetelijke activiteiten. Zoals elk jaar gaan de rakwi’s 2 keer op kamp. Klein bivak van 14 tot 17 april en Groot bivak van 21 tot 31 juli. Wij met de leiding kijken er alvast heel erg naar uit om er een goed gevuld en gevarieerd jaar van te maken. Meer info over ons vind je hier.

Enkele praktische afspraken

  • Om een zo vlot mogelijke communicatie te faciliteren tussen ons ( de leiding) en jullie (de ouders) hebben we een WhatsApp groep gemaakt waarin alle rakwi-ouders welkom zijn. De bedoeling van deze groep is voornamelijk om praktische afspraken te maken (zoals bij verkleedfeestjes, een vettige dag, zwemmen etc.), je kan ons ook altijd persoonlijk contacteren. Je kan jezelf toevoegen via deze link: klik hier
  • Voor volgende week 22 september moeten alle rakwi’s een witte t-shirt meenemen, deze dienen om te worden gebatikt. Zo zijn we voor de rest van het jaar goed herkenbaar met de rakwi’s 😉
  • Dit jaar gaan we ook proberen langs te komen op huisbezoek, dit wordt nog verder gecommuniceerd.
  • Inschrijven + invullen medische fiches moet gebeuren voor 1 oktober, dit kan via deze link
Afbeelding kan het volgende bevatten: 37 mensen, lachende mensen, zittende mensen, kind, boom en buiten

Groetjes, Indi, Eva en Bram