Kampblog GB 19 dag 1

Hallo allemaal! Ons bivak is vandaag officieel van start gegaan. Ook de keti’s en aspi’s zijn gearriveerd na hun geslaagde voorbivak. Zij hebben alvast de tenten opgezet en hun shelters ingericht. Om 5 uur voegden ook de rakwi’s en tito’s zich bij, helemaal klaar voor tien dagen plezier! ’s Avonds serveerde de kookploeg lekkere kebab. De rakwi’s speelden stok, ritme-klaar en het grote fietsbandenspel. De tito’s speelden bandensleuren, ritme-klaar en weerwolven en sloten af met een dikke work-out. De jongens en meiden van de keti’s leefden zich uit met een opzwepend vuurspel. Ten slotte brachten koning Gregory, Danny, Ludwi en de nar ons een bezoekje om ons uit te nodigen voor een spannende week waarin Rozemarie wordt weggegeven aan haar droomman. Gelukkig staan wij weer paraat om onze vriend, koning G, te helpen! De eerste dag was alvast geslaagd, dat belooft veel goeds.