Kampblog GB ‘24: Dag 5

Vandaag was weer een super toffe dag.

De sloebers begonnen hun voormiddag met een actief spelletje kwartet en vervolgens 4 op een rij. Terwijl zij hun goed amuseerde, speelden de speelclub het grote reclamespel om de rest van de kampplaats te verkennen. De rakwi’s hebben hun zangkunsten getest met een megatoffe watercantus terwijl de tito’s hun samenwerking oefenden met één-tegen-allen. Ook de keti’s hun samenwerkingskills werden op de proef gesteld met een blindgeleiden parcour. De aspi’s begonnen hun voormiddag door kapsalon te spelen en de haren van de jongens te knippen en te verven. Al deze spellen waren natuurlijk mogelijk gemaakt door de geweldige DL die al het materiaal klaarzet.

Om 11 uur was het tijd voor een nieuwe zwerkbalmatch, dit keer tussen slangenstoot en vossenstaart met een duidelijke overwinning van slangenstoot!

Namiddag hebben de sloebers veel verschillende spelletjes gespeeld zoals levend dammen, telefoontje en cactus en bloem. De speelclub begon ondertussen aan de mega-snoeptaart-quiz en de rakwi’s gingen verder met een vettige dag en hebben deze afgesloten met een super coole waterslide. De tito’s waren nog druk bezig met hun één-tegen-allenspel. De eerstejaarsketi’s hadden namiddag hun doop en hebben zich goed vies gemaakt. De aspi’s hebben weer een goed gevoetbald, gevolgd met enkele ruwe spelen zoals kamaddy en hondje baasje.

De avond werd voor de sloebers afgesloten met een potje weerwolven in hun bedjes. Terwijl de speelclub eindelijk hun snoeptaarten mochten opeten, genoten de rakwi’s van een goeie douchebeurt. De tito’s hebben na het avondeten nog een lang spelletje drugsspel en blackbox gespeeld en de keti’s waren nog druk bezig met hun doop op te ruimen terwijl de aspi’s nog eens ruwe spelen deden omdat ze dit zo leuk vonden.

De avond werd pas echt afgesloten na de herdenking van onze gesneuvelde tovenaar met een mooi kampvuur voorzien door onze DL.