Kampblog GB ‘24: Dag 3

Het was weer een dag vol plezier en avontuur voor alle afdelingen!!

De rakwi’s begonnen hun dag met een aantal ruige spelletjes. Ze speelden woeste stier, hondje baasje en overtrekkertje, waarbij ze elkaar probeerden te veroveren met strategische bewegingen. In de namiddag waanden ze zich op Zweinstein en speelden ze een potje zwerkbal. De dag werd rustig afgesloten met een kringgesprekje, waarin iedereen zijn of haar belevenissen van de dag deelde.

Voor de tito’s stond de ochtend in het teken van speurwerk en mysterie, want ze speelden een spannend potje levend Cluedo. In de namiddag was het tijd voor een bijzondere en vettige titodoop. Hierna genoten ze van een heerlijke douche. De dag werd afgesloten met een leuke quiz, waarbij iedereen zijn kennis kon testen en er veel gelachen werd.

De keti’s zijn echte bouwers! Vandaag hebben ze verder gewerkt aan hun shelter en als kers op de taart voegden ze er een zwembad aan toe. Na de middagpauze speelden ze nog een potje stok, waarbij hun behendigheid en snelheid op de proef werden gesteld. In de avond gingen ze voor een spannend spel: trefbal in het donker, waarbij glowsticks voor een magisch effect zorgden.

De aspi’s begonnen hun dag met een potje stok, gevolgd door een energieke ronde volleybal. Na de platte rust trokken ze naar hun zelfgemaakte zwembad voor een verfrissende duik. De avond was speciaal ingericht voor een “girlsnight” en “boysnight”. De meiden maakten prachtige armbandjes, schminkten zich en deden hun haren mooi. De jongens kozen voor een ruig potje stok en zorgden daarna voor het vuur, zodat ze gezamenlijk van de avond konden genieten.

Naast alle spannende activiteiten werd er ook heerlijk gegeten vandaag. Bij het ontbijt genoten we van hagelslag op onze boterhammen. Tijdens de lunch smulden we van wortelpuree met jagersaus, braadworst en heerlijke spekjes. In de avond hebben we zelfgemaakte eiersalade en tonijnsalade gegeten.

Het was een dag vol avontuur, lekker eten en gezelligheid. We kijken uit naar morgen voor nog meer kampvreugde!