Kampblog GB ‘24: Dag 4

Vandaag startte het kamp voor onze jongste leden, hierbij gaat ook altijd onze bezoekdag door. Na een lekkere pasta en een vernederende afgang van de leiders tegen de vaders, was het tijd om afscheid te nemen van de ouders. Nu kon het kamp echt beginnen!

Nadat de sloebers en speelclubbers zich goed geïnstalleerd hadden, deden ze nog een aantal fijne activiteiten:

De sloebers hebben leuke spelletjes op het grasveld gespeeld zoals wc-tikkertje, cactus en bloem & zakdoek leggen. Dan was het tijd om te gaan slapen na deze eerste drukke maar leuke dag.

De snelheid en behendigheid van de speelclubbers werd op de proef gesteld tijdens enkele spannende rondjes stoelestafette. Na het avondeten en de afwas werd er nog een gezellig potje weerwolven gespeeld. De dag werd afgesloten met een verhaaltje voor het slapengaan. Er staat de speelclubbers een geweldig bivak te wachten!

De rakwijongens zijn na het ontbijt direct goed de dag begonnen en hebben een stevig potje rugby gespeeld, terwijl de meisjes gezellige kringspelletjes speelden. Na het afscheid van de ouders werd de coördinatie van de rakwi’s op de proef gesteld door de volgende proef van expeditie rakwison. We eindigde de dag met verwarrende fopspelen.

Na de kampplaats te borstelen speelden de Tito’s voetbal in grote bubbelballen. Elkaar tegen de grond beuken was van toepassing. ‘Na de bezoekdag speelden ze kegel (een variant van stok omdat er geen stokken waren). In de avond sloten de Tito’s de dag rustig af met weerwolven en blackbox

De Keti’s en Aspi’s hielpen de hele dag goed bij de bezoekdag, zowel klaarzetten, afruimen en shiften draaien deden ze geweldig goed.

De Keti’s ruimden hun shelter nog op en speelden black en whitebox.

De Aspi’s hebben gevoetbald tegen de vaders en speelden Ghost & Spyfall na de bezoekdag.