Kampblog GB ‘24: Dag 2

We zitten inmiddels al aan de 2e dag van ons kamp! We begonnen met een heerlijk ontbijt van spek en ei. In de middag speelden we samen een competitieve match van zwerkbal tijdens het themamoment en eindigden de dag met een spannende verschrikkingstocht die voor de nodige spanning zorgde.

De Rakwis speelden daarna vol enthousiasme levend tafelvoetbal, gevolgd door het reclamespel. Ze sloten de avond af met een potje black stories.

De Tito’s hadden een actieve ochtend met regelvolleybal, powerbal en kwartet. In de namiddag speelden ze net zoals de rakwi’s levend tafelvoetbal. ‘s Avonds deden ze teambuilding met uitdagende spellen zoals mijnenveld en het geblinddoekt over balken dragen van elkaar.

De Keti’s waren vandaag druk bezig met het bouwen van hun shelter en het verder in orde maken van hun tenten. Na een uitdagend gokspel in de middag, eindigden ook zij samen de dag met de verschrikkingstocht.

De Aspi’s hebben ook hard gewerkt aan hun shelter en hun zwembad is bijna af. Na het themamoment in de middag hebben ze de voorbereidingen van de verschrikkingstocht op zich genomen. Een aantal Aspi’s namen zelfs een pauze om langs te gaan bij kapper Tom voor een frisse knipbeurt.

Dag 2 was ook al een bewogen dag voor de dienstleiding! Tijdens de voormiddag werden de krachten gecombineerd om de oudste leden van enkele boodschappen te voorzien terwijl de kampplaats tiptop in orde gemaakt werd. Na het heerlijk middageten bouwen ze het zwerkbalveld.
Namiddag startte met een welverdiende platte rust, waarna de DL zich volop inzette om de laatste spullen weg te steken. De regen wou hier een stokje voor steken maar dat hield ze niet tegen! De dag eindigde met een hoogtepunt met een auto die op afstand in panne was gevallen. Ze stoken de handen in mekaar en voor ze het wisten stond de auto al terug op de kampplaats.

Kortom, het was een dag vol plezier, uitdagingen en onvergetelijke momenten. We kijken uit naar wat morgen ons weer zal brengen!