Kampblog dag 9

Zonder het te beseffen is vandaag al de voorlaatste kampdag afgerond. De sloebers begonnen hun dag met originele spelletjes zoals bevroren schoen, de duiven en de duivenmelker en de boswachter en de beer. De speelclub speelde voormiddag weerwolven en het lachspel, en of er veel gelachen is. Dit werd op de achtergrond begeleid door een heuse karaoke op het grote podium door de rakwi’s, de ene zanger al beter dan de andere. De sfeer zat er wel dik in wat zorgde voor een enthousiaste chirodag. Ondertussen speelden de tito’s waterhonkbal en verfristen de aspi’s zich met het grote drankspel waarbij vele liters water gedronken zijn. Pingpongballen in bekers gooien, een groot kaartspel en een flipcup werden hierin gebundeld. Na de overheerlijke fishsticks s’ middags werd er door enkele afdelingen de platte rust verplaatst naar buiten zodat er rustig in het zonnetje gelegen kon worden terwijl er brieven werden geschreven en macramebandjes werden gemaakt. Namiddag stond er de befaamde tafelcompetitie op het programma. Enkele massaspelen werden gecombineerd met individuele proeven tussen afdelingen per tafel. De verdiende winnaar is tafel 10 geworden, zij krijgen morgen telkens als eerste eten. ’s Avonds speelden de tito’s nog vertrouwingsspelletjes voordat de rockgroep ‘Frankie’ het festivalterrein betrad. Een wervelend optreden sloot de dag af met veel gedans (en bijgevolg gezweet), met andere woorden: iedereen heeft alles gegeven bij dit concert. Met een film buiten op een groot scherm gingen ook de keti’s en de aspi’s de nacht in. Jammer genoeg is morgen de laatste volledige dag maar iedereen kijkt er hier al naar uit!

 

Groetjes van de leiding!