Kampblog dag 8

Deze morgen tijdens het ontbijt kwam Kevin Plessers (de festivalorganisator van So What?!) met een belangrijke vraag. Gezien de Metalband al de instrumenten gestolen had, vroeg Kevin ons om een tocht te wandelen om zo de instrumenten terug te winnen. En zo was de dagtocht een feit!

Vol goede moed begonnen we per tafel aan een leuke tocht. Hier kwamen we  vrienden van Kevin Plessers tegen waar  we leuke opdrachten mochten doen. Zo kwamen we langs de enige echte merchandisingstand van Pukkelpop, moesten we onze muziekkennis en dansmoves laten zien, zo snel mogelijk een stokkentent opzetten en nog veel meer! Uiteraard slaagden we de volle 100 procent in deze leuke tocht. HOERA.

Natuurlijk werden we ook vandaag allemaal verwend met lekker eten. ‘s Middags lekkere hotdogs tijdens de wandeling en ‘s avonds heerlijke verse frietjes met stoofvlees van Marijn. Wat een feestmaal!

Jammer genoeg komen we bijna aan het einde van het kamp… Daarom was het even tijd om te bezinnen. Onder muzikaal begeleiding van Michiel, Chokri en Roeland werden de leukste foto’s getoond van de afgelopen 8 dagen.

Last but not least, was het ‘s avonds ook nog DL-spel! De 2 oudste  afdelingen liepen samen met de leiding nog een tocht met plezante opdrachten.

Wat een drukke dag! Nu maar snel bedje in! Slaapwel allemaal en tot morgen!

Groetjes,

De leiding

xoxo