Kampblog dag 5

Beste ouders/chirovrienden

Na het ontwaken na de eerste regendruppels op kamp,  genoten we van een stevig ontbijt met cornflakes.

Voormiddag:
De Sloebers zijn de dag begonnen met het bouwen en vervolgens lanceren van hun gepersonaliseerde raketten. Daarna hebben ze een recyclage estafettespel gespeeld: hiermee vervulden ze hun dagtaak, ze waren namelijk aangeduid om de papiertjes te rapen op de volledige festivalweide. De Speelclub hebben in de ochtend tekeningen gemaakt om hun kamer wat op te fleuren. Toen hun kamer gepimpt was, zijn ze buiten nog wat fopbal gaan spelen.
De Rakwi’s hebben hun ochtend gevuld met levend stratego.
De Tito’s hebben hun ochtend gespendeerd met het spelen van het reclamespel.
De Keti’s zijn de ochtend bezig geweest met het spelen van een spannend potje ‘the floor is lava’. Waarbij ze zich verplaatsten over het volledige festivalterrein zonder de grond te raken. De Aspi’s speelden 1 tegen allen. Waarbij Jonas, aka Welkom, het opnam tegen de rest van de Aspi’s.

’s Middag trakteerden de keukenploeg ons opnieuw op een lekker middagmaal. We genoten van overheerlijke eiersalade, tomaten en sla bij de boterhammen.

Namiddag:
In de namiddag zijn we met alle afdelingen gaan zwemmen in  recreatiepark ‘De Ster’. De leden hebben lekker kunnen afkoelen in de plas dat zich in het domein bevindt. Buiten het zwemmen leefden de jongste leden zich ook uit op de grote speeltuin, de oudere hielden het meer bij ‘chillen’.

’s Avonds hebben we genoten van een lekkere portie spaghetti bolognaise. Dit werd, zoals de traditie hoort, zonder bestek gegeten.

Avond:
Na het avondeten hebben we nog een bezoek gehad van Kevin Plessers (de organisator van het festival). We konden hierbij genieten van enkele leuke optredens, zo traden enkele bekende gezichten op: Schorre Chef, Boef, Lil Kleine, MC Fioti, Big Shaq en Equal Idiots. Deze laatste moest zijn optreden vroegtijdig staken. Hun instrumenten werden namelijk gepikt, er wordt vermoed dat de oorspronkelijke headliners, die last-minute gecancelled werden, achter deze streek zaten. Laten we allemaal samen hopen dat deze snel teruggevonden worden en dat het optreden alsnog opgevoerd kan worden.

Groetjes,

De leiding