Kampblog dag 4

Beste ouders en andere chirovrienden,

Dag vier van Groot Bivak was alweer een drukke dag. Na een leuke wekdienst door Willem en Dries was het tijd voor een lekker ontbijt met speculoosjes, hmmmm. Met een gevulde maag begonnen de rakwi’s aan een reeks levende gezelschapspelen zoals Jungle Speed en Levend Stronten. De tito’s hebben zich voormiddag enorm hard geamuseerd op de knotsgekke zeepglijbaan. Nadat de keti’s hun spelletje Stoel hadden afgerond hebben ze tito’s vergezeld op de zeepglijbaan. De aspi’s hebben voormiddag zelf hun spel gecreĆ«erd. Ze speelden namelijk regelvolleybal en mochten zelf naar hartenlust regels verzinnen en het materiaal aanpassen. Deze voormiddag kregen we daarnaast ook nog hoog bezoek! Er kwam namelijk een delegatie van de jeugdraad een kijkje nemen op de kampplaats, vergezeld door Dimitry van de jeugddienst en de schepen van jeugd, Griet Mebis. Na een rondleiding op het domein en het maken van een groepsfoto kregen we nog een cadeautje: een doos vol waterspelletjes! Deze spelletjes werden namiddag al meteen gebruikt door de rakwi’s, en ze hebben zich geamuseerd hoor! De dienstleiding was ondertussen druk bezig met de opbouw voor de bezoekdag.

Na een lekker middagmaal was het hoog tijd om de diensten te doen en de shelters op te ruimen. Om 16 uur kamptijd was het immers tijd voor het bezoek van de ouders en de aankomst van sloebers en speelclub. Tijdens de bezoekdag vond er ook een ontzettend spannende voetbalmatch plaats tussen de leiding en vaders. De uitslag hiervan was 4-2 voor de leiding. Deze mooie dag werd afgesloten met een slotformatie en een bezoekje van Kevin Plessers, de organisator van ‘So What?!’. Na nog enkele spelletjes was het voor de leden tijd om hun tanden te poetsen en zich te wassen, alvorens te gaan slapen.
Morgen staan hen weer allerlei nieuwe avonturen te wachten.

Groetjes,
De leiding.