Kampblog dag 3

Heyhallo allerliefste Chiro-Bilzen-sympathisanten!

Dag drie van groot bivak is helaas voorbij. Hij had wat langer mogen duren, want het was echt een topdag!

De Rakwi’s openden hun dag met een potje levend Cluedo en vulden hun namiddag met scheerschuimspelletjes. Ze zagen helemaal wit! Gelukkig konden ze zich douchen nadien, en waren ze helemaal fris voor het avondeten: huisbereide tonijnsalade (mét versgevangen tonijn uit de beek langs de bivakplaats) met heerlijk bruin volkoren brood.

De Tito’s begonnen hun dag met een potje Got’cha, en enkele varianten hierop. Namiddag vond een groots evenement plaats waar al heel het jaar naar werd uitgekeken: de tito-doop. Het ging er smerig aan toe, maar ook de Tito’s konden nog even langs de douche passeren voor het eten.

De Keti’s zijn hun dag gestart met de keuken te helpen: patatten schillen à volonté! Daarna hielpen ze de DL met het opbouwen van het festivalterrein. Namiddag deden ze verschillende waterspelletjes.

Da Aspiranten bouwen in de ochtend verder aan hun shelter. Die is nu volledig klaar met een zwembad op verhoogje: dé VIP-ruimte van SO WHAT?! festival! Namiddag hielpen ze ook de DL met de opbouw van het festivalterrein.

De DL is druk bezig geweest met het helpen van de keuken door de grote potten en pannen af te wassen. Namiddag werd de festivalweide helemaal opgebouwd voor het grote openingsfeest. Helaas was Steven een beetje ziek, daardoor was alle hulp van Keti’s en Aspi’s héél erg welkom.

Bij de Keukenploeg was het ook dik feest, want in de keuken is het al een festival op zich. Muziekjes van de jaren ’80 weerklinken luidkeels door de radio en de kelen van de kokkies.

In de avond ging het grote openingsfeest van start! Kevin Plessers (de organisator van SO WHAT?!) stelde zich voor en opende officieel SO WHAT?! Er werd een dikke set gedraaid door Michiel en Arnout.

Dat was het voor dag drie van groot bivak. We hopen jullie allemaal te zien op onze bezoekdag morgen om 17u00 op de kampplaats. Foto’s en filmpjes van vandaag vinden jullie op onze Facebook en Instagram.

Groetjes,

De Leidingsploeg