Kampblog dag 4

Beste ouders en chirovrienden!

Vandaag was helaas de laatste dag van klein bivak! Na de wekdienst, stond de ene al sneller op dan de andere en begonnen ze stilletjes aan het maken van hun koffer. Bij de formatie hebben we een goede ochtendgymnastiek gedaan waardoor iedereen goed wakker geraakt is. We hadden vandaag 2 jarige, namelijk Lieze (rakwi) en Simon (speelclub). Voor hun hebben we gezongen en ze hebben nog iets lekkers gekregen. Na het ontbijt begon iedereen erin te vliegen om hun koffer te maken, de rakwi’s vonden nog een gaatje om nog eventjes een spelletje te spelen en voor we het wisten was het 10 uur, helaas tijd om naar huis te gaan. De laatste formatie begon, ouders kwamen aan, verloren voorwerpen werden grotendeels uitgedeeld en er werden nog snel wat knuffels gegeven aan leiding en vrienden en vriendinnetjes.

We blikken terug naar een zeer geslaagd kamp met enorm veel plezier en wij als leiding staan al te springen voor groot kamp!