kampblog dag 3

Beste liefste ouders en sympathisanten

De kleinsten der chiro hebben vandaag zelf hun eigen voormiddag gecreëerd aan de hand van een roterend rad. Op deze manier adapteerden ze op een ludieke manier de klassieke chiro activiteiten. Na dit recreatief momentje volgde een educatief vragenvuur in de vorm van een quiz. De speelclubbers spendeerde de voormiddag in het thema van kunstzinnigheid: macrame-bandjes maken en tekenen à volonté. De rakwi’s hebben na het morgenmaal hun slegersquiz getermineerd. Hierna speelden ze woeste stier met het grote commandotouw in het thema van communisme. In de slaapzaal spendeerden ze nog een kwart-uurtje als-en-dan’en. Namiddag begaven alle kinders en leiding zich naar de grote mijnterril. Hier speelden zich de grote vete tussen Ronny Edeldink en Dicky af. Moedige gasten en meisjes speelden het klaar om de sleutel te vinden die ons leidde naar de enige échte mijnheer Edeldink. Na deze bevrijding kondigde de inspecteur een groot feest aan in de eetzaal van ons eigenste ontmoetingshuis ‘Den Tris’. Na dit groot festijn viel de hele kroost vredig in slaap op de tonen van een rustiek Noord-Genk.

 

See ya tomorrow, 10 uur is de afspraak X