Inschrijvingen Klein Bivak 2019

7 februari 2019 Uit Door info@chirobilzen.be

Hey allemaal, beste leden en ouders. Binnenkort is het weer zover: we gaan op klein bivak met de jongste afdelingen (sloebers, speelclub en rakwi’s)! Voor sommigen is dit een eerste bivak met de chiro of misschien zelfs een eerste keer weg zonder mama en papa? Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal meekomen en proberen er een onvergetelijk kamp van te maken (super leuke spelletjes, overheerlijk eten en plezier maken met je vriendjes en vriendinnetjes) zodat jullie zeker ook meekomen op groot bivak!

Inschrijven kan via de linken per afdeling (zie ‘inschrijvingen’ of ‘bivakken’ op de chiro bilzen site)

Voor verdere info, onduidelijkheden of vragen kan je ons altijd contacteren via info@chirobilzen.be, via facebook of op een chirozondag.

KAMPBOEKJES VOLGEN NOG!

Image result for chiro bilzen